Frukostseminarium i Göteborg, 22 september


Danji kundlojalitet kundupplevelse

Kundlojalitet långt bortom NPS och enkäter


Hela Danji-teamet vill rikta ett stort TACK till er 90 personer som besökte på vårt frukostseminarium i Göteborg den 22 september. Vi hade många givande diskussioner med er och var imponerade av ert engagemang inom området kundlojalitet.


Det var många som visade intresse för seminariet vilket gjorde att inte alla fick en plats denna gången. Efter visad uppskattning kommer vi självklart hålla fler seminarier i Göteborg och i andra städer. Håll utkik här på Kundupplevelsebloggen eller på:

http://www.danji.se/sv.

Danji kundupplevelse kundlojalitet

Här på Kundupplevelsebloggen finns inspiration och material för dig som vill djupdyka ytterligare på egen hand. Många av er berättade om på vilket sätt de nya insikterna från seminariet kommer att implementeras i just er verksamhet. Vi är glada för att ni fick med er så mycket användbart material. Om ni behöver hjälp eller stöttning i ert arbete framöver, finns vi till hands att svara på frågor eller bemöta utmaningar. Tveka inte att höra av er, hoppas vi hörs och ses snart igen!

Danji kundupplevelse kundlojlalitet

Från vänster: Rolf Hedman, Jesper Henrikson, Elin Öster, Fredrik Wall, Ingela Mauritzon, Rasmus Andersson & Isa Olsson.

Varma tack och hälsningar,

Danji

Tel: +46 729 312066

Mail: info@danji.se

Hem: http://www.danji.se/sv