KÄNSLA – den saknade parametern

Utdrag ur: Marknadscheferna Nr 1 – 2018

Av: Peo Axelsson

Känslor dyker just nu ofta upp i kölvattnet av falska nyheter, inflytande och jakten på uppmärksamhet. Sentiment och känslor ses som motsatsen till logik och är för otaliga strateger och kundupplevelseanalytiker en konstant huvudvärk.

Lundabolaget Danji möter ofta företagsledare som beskriver svårigheter i kundupplevelsehantering. Ingela Mauritzon, Managing Partner på Danji berättar att kundfeedback ofta beskrivs som ”svår att hantera”, ”subjektiv”, ”irrationell” och ”opålitlig”. Den uppfattningen innebär att företag helt enkelt undviker att hantera det så långt det bara går. Kundtillfredsställelse är dock en drivkraft för lojalitet och en viktig strategisk mätpunkt i alla seriösa företag. – Detta är ett problem menar Ingela, särskilt eftersom kundupplevelse är rankad som det viktigaste strategiska området hos många.

SÅ HUR NAVIGERAR man genom kundupplevelsedata?

Läs hela artikeln i Marknadschefernas Webbmagasin genom att klicka här.

Kontakta oss eller besök vår hemsida:

elin.oster@danji.se

https://www.danji.se/